۱۵ تا ۳۰ درصد چای ترشرا اسیدهای آلی تشکیل میدهند. اسید مالیک، اسید تارتاریک و اسید سیتریک ازاسیدهای آلی موجود در چای ترش هستند. این ترکیبات در بسیاری از میوهها از جملهانگور نیز یافت میشوند. آنها به افزایش ایمنی بدن، داشتن پوستی بهتر، کاهش فشار وکلسترول خون، کنترل التهابات و بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک میکنند.
۴ باور اشتباه درباره مراجعه به مشاوره روانشناسی
چای ,اسید ,ترش ,اسیدهای ,آلی ,خون، ,چای ترش ,اسیدهای آلی ,کاهش فشار ,بهتر، کاهش ,فشار و
درباره این سایت